Με απόσπασμα από τις «Αντιθέσεις» απάντησε η Ν.Δ. στον Αλέξη Τσίπρα

Ελλάδα
Με απόσπασμα από τις «Αντιθέσεις» απάντησε η Ν.Δ. στον Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συνέντευξη του Γάλλου φιλοσόφου Σερζ Λατούς δίνει απάντηση η Ν.Δ. στον πρωθυπουργό - Νέο πεδίο σύγκρουσης για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - ΝΔ: Ακούστε τι έλεγε ο φιλόσοφος Λατούς που μας συνέστησε ο κ. Τσίπρας

Ως απάντηση στη σύσταση που απήυθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη, να μελετήσει τον κ. Λατούς και τη θεωρία του για την ολιγαρκή αφθονία, η Ν.Δ. απαντά με μία συνέντευξη που έδωσε ο Γάλλος φιλόσοφος Σερζ Λατούς, στην ΚΡΗΤΗ TV το 2011 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

Η Ν.Δ. δίνοντας στη δημοσιότητα τη συνέντευξη αυτή με τον κ. Λατούς να υποστηρίζει ότι το ευρώ είναι το νόμισμα των τραπεζών και των πολυεθνικών και πως οι ημέρες του ευρώ είναι μετρημένες και το σύστημα αυτό είναι καταδικασμένο τους επόμενους μήνες!

«Το ευρώ θα εξαφανιστεί, θα διαλυθεί, στην παρούσα κατάσταση τα κράτη-μέλη είναι καταδικασμένα όπως η Ελλάδα να γυρίσει στη δραχμή, να γυρίσει στο σύστημα των εθνικών συνόρων με όσα προβλήματα αυτό δημιουργήσει, είναι η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη να ξεφύγουμε», είχε πει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη αυτή ο κ. Λατούς.

Παράλληλα, ο Γάλλος που αποτελεί πρότυπο κατά τον πρωθυπουργό, είχε πει στην ίδια συνέντευξη πως η Κρήτη έχει ζήσει χιλιετίες αυτονομίας και ότι μπορεί να ζήσει μια κρητική οικονομία, καλώντας τους Κρητικούς να διεκδικήσουν την πολιτική τους αυτονομία με ξεχωριστό κρητικό νόμισμα!

«Αφού ο κ. Τσίπρας απέτυχε να δημιουργήσει συνθήκες ισχυρής ανάπτυξης στη χώρα ανακάλυψε τις θεωρίες ολιγαρκούς αφθονίας» τονίζει η Νέα Δημοκρατία, θέτοντας το δίλημμα των εκλογών: «Θέλουμε μια Ελλάδα χαμηλής ανάπτυξης και χαμηλών προσδοκιών με πολίτες που ζουν στη μιζέρια ενώ μια κομματική νομενκλατούρα θα ζει καλά ή μια Ελλάδα που θα αναπτύσσεται δυναμικά και θα παράγει δουλειές καλά πληρωμένες και εισοδήματα για όλους;».

Ακολουθεί η εκπομπή - Δείτε το απόσπασμα από το 29:00:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News