Μ. Κουμαντάκης: Η Κυβέρνηση να προστατέψει την 1η κατοικία των επιχειρηματιών

Ηράκλειο
Μ. Κουμαντάκης: Η Κυβέρνηση να προστατέψει την 1η κατοικία των επιχειρηματιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δανειστές έχουν την εντύπωση ότι ο χώρος του Επιχειρείν συμπεριλαμβάνει τους κακοπληρωτές.

Την απαίτηση του Εμπορικού Κόσμου της χώρας για την ένταξη στην προστασία της πρώτης κατοικίας των δανείων των επιχειρηματιών μεταφέρει με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό και στους Αρχηγούς των Κομμάτων, με κοινοποίηση στο γραφείο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και στον Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα ζητά τη συνδρομή τους για την τελική νομοθέτηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας των επιχειρηματιών, ως κορυφαίου μέτρου για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την πορεία προς την ανάπτυξη.

«Η πραγματική οικονομία δεν έχει βγει από τα Μνημόνια και οι δανειστές έχουν την εντύπωση ότι ο χώρος του Επιχειρείν συμπεριλαμβάνει τους κακοπληρωτές, όταν το ποσοστό είναι κάτω από το 10%» λέει στον 98.4 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης. Όπως αναφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να πιέσει περαιτέρω τους θεσμούς για την  ένταξη στην προστασία της πρώτης κατοικίας των δανείων των επιχειρηματιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News