default-image

Ποιοι θα λάβουν το βραβείο «Βιργινία Μανασάκη»; Έρχεται η εκδήλωση

Ηράκλειο
Ποιοι θα λάβουν το βραβείο «Βιργινία Μανασάκη»; Έρχεται η εκδήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Η εκδήλωση απονομής του βραβείου «Βιργινία Μανασάκη» πρόκειται να λάβει χώρα την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στη 13:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο θεσπίστηκε από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ., στη μνήμη του στελέχους του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και της Περιφέρειας Κρήτης, Βιργινίας Μανασάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στη διαγωνιστική διαδικασία έλαβαν μέρος συνολικά 38 διδακτορικοί φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα με την Επιτροπή να καταλήγει ομόφωνα στην απονομή του βραβείου στον διδακτορικό φοιτητή Ηλία – Ιωάννη Παπαηλία.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων έγινε από Επιστημονική Επιτροπή που συστάθηκε γι’ αυτό τον σκοπό και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., την Περιφέρεια Κρήτης, το ΤΕΕ/ΤΑΚ, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το ΤΕΙ Κρήτης.

Το βραβείο «Βιργινία Μανασάκη»

Πρόκειται για ένα βραβείο – αναγνώριση της προσπάθειας υποψηφίων Διδακτόρων, καθώς και η αείμνηστη Βιργινία ήταν υποψήφια Διδάκτωρ, για τη διατριβή τους σε θέματα που άπτονται της διαχείρισης των απορριμμάτων, περιβαλλοντικών και ενεργειακών ζητημάτων.

Το βραβείο περιλαμβάνει την απονομή έντυπου επαίνου, ενός ειδικά σχεδιασμένου βραβείου, καθώς και την απονομή του χρηματικού ποσού των 3.000 € για την ενίσχυση των διδακτορικών σπουδών του βραβευθέντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News