Αποσωληνώθηκε το 2,5 ετών αγόρι που κατάπιε χάπια και είναι εντατική

Κρήτη
Αποσωληνώθηκε το 2,5 ετών αγόρι που κατάπιε χάπια και είναι εντατική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μικρού παιδιού

Ολοένα και γιγαντώνεται η ελπίδα για την υγεία του μικρού παιδιού που κατανάλωσε χάπια προ ημερών και η υγεία του τέθηκε αυτομάτως σε μεγάλο κίνδυνο.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το μικρό αγόρι έχει αποσωληνωθεί και παραμένει στην Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος, μιλώντας στο neakriiti ανέφερε: « Έγινε προσπάθεια αφύπνισης η οποία και ήταν επιτυχής. Ο οργανισμός του παιδιού αντέδρασε θετικά και πλέον δεν υποστήριζεται η αναπνοή του μηχανικά. Αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί όμως  να νοσηλεύεται στην Μονάδα Παίδων με την κατάσταση της υγείας του να είναι συνεχώς βελτιούμενη».

Η προσπάθεια αφύπνισης είχε ξεκινήσει από την περασμένη Τρίτη και οι γιατροί έκαναν και κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουν το 2,5 ετών αγόρι να κερδίσει την πρώτη δύσκολη μάχη για την ζωή του.

Τα νέα εξελίσσονται θετικά και ευχή όλων να πάνε καλά για το μικρό προσφυγόπουλο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News