Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Σπυριδάκης έφερε... σαρωτικούς ελέγχους

Ηράκλειο
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Σπυριδάκης έφερε... σαρωτικούς ελέγχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσθηση και ικανοποίηση προκαλεί στους πολίτες η ένταση της εμφανούς αστυνόμευσης στην πόλη του Ηρακλείου, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των τροχονομικών ελέγχων

Οι σαρωτικοί έλεγχοι δεν ήταν επετειακοί, όπως θα πίστευε κανείς βλέποντας τα μπλόκα τα οποία στήθηκαν την Κυριακή και την Καθαρή Δευτέρα σε επίκαιρα σημεία, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ταυτόχρονα σε εξέλιξη εκδηλώσεις, όπως τα καρναβάλια, που απαιτούσαν αυξημένα μέτρα επιτήρησης.

Οι μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας, που βρίσκονται όλες αυτές τις μέρες σε σημεία όπως η λεωφόρος Κνωσού και ο κόμβος στο Γιόφυρο, αποτελούν ευχάριστη έκπληξη και υπόσχεση για την αντιμετώπιση των σοβαρών κυκλοφοριακών προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη.

Πίσω από την αναβαθμισμένη εικόνα της παρουσίας της ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους κρύβεται η ακούραστη παρουσία του νέου αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, ο οποίος ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού της Τροχαίας. Ο Νίκος Σπυριδάκης αποδεικνύεται πανταχού παρών.

Οι εικόνες είναι από τα μπλόκα που στήθηκαν την Κυριακή, όπου βρέθηκε μαζί με τον νέο υποδιευθυντή Νίκο Χρυσάκη, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό των μέτρων της Τροχαίας και άλλες πρωτοβουλίες που θα φανούν το επόμενο διάστημα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ευαισθησία και τη συστηματική προσπάθεια για τη μείωση των τροχαίων που έχουν ξεκινήσει ο Μανόλης Μουρτζάκης και ο Στέλιος Καρακούδης, δημιουργούν πολλές προσδοκίες.

Ίδωμεν σύντομα και τα μέτρα για τη βαρύνουσα εγκληματικότητα, που αναμένονται!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News