Ο Παναγιώτης Αναστασάκος στο «Ελεύθερο Σημείο» της «ΚΡΗΤΗ TV»

Ηράκλειο
Ο Παναγιώτης Αναστασάκος στο «Ελεύθερο Σημείο» της «ΚΡΗΤΗ TV»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναγιώτης Αναστασάκος, αποκαλύπτει γνωστές και άγνωστες λεπτομέρειες από την κατασκευή ενός έργου με υπεραξία για το Ηράκλειο

Ο άνθρωπος κλειδί πίσω από την κατασκευή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) Παναγιώτης Αναστασάκος φιλοξενείται στην αποψινή εκπομπή Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που θα μεταδοθεί από την Κρήτη TV στις 22:15.

Περίπου μια εβδομάδα μετά τη συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας της ΕΡΤ στη μεγάλη σάλα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) ο επί μια δεκαετία Διευθυντής Τ.Υ της ΔΕΠΤΑΗ αποκαλύπτει βήμα προς βήμα άγνωστες και γνωστές λεπτομέρειες από την κατασκευή ενός έργου με υπεραξία για το Ηράκλειο.

Ο Παναγιώτης Αναστασάκος μιλάει για όλους και για όλα απόψε στο Ελεύθερο Σημείο.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News