Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Η2Β HUB επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 8 του Μάρτη ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου

Στην επίσκεψη, τον πρώην πρωθυπουργό συνόδευε ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης, ιδρυτής της ForthNet. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του H2B HUB, τους κ. Γ. Καρουζάκη, Γ. Αγριμανάκη και Γ. Φασουλάκη, όπως επίσης και τα υπηρεσιακά στελέχη Μ. Συμεωνίδου, Κ. Βασσάκης, Π. Καλλιάνης και Ρ. Μασούντ, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιούνται αλλά και τις τρέχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες του H2B HUB.

Παράλληλα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής από το εξωτερικό, κ. Μαρία Παπαδάκη, επίκουρη καθηγήτρια του British University in Dubai, και κ. Μενέλαο Παναγιωτάκη, consulting manager Ventures Middle East, οι οποίοι παρουσίασαν και ενημέρωσαν τον πρώην πρωθυπουργό για τον στρατηγικό σχεδιασμό και τους στόχους του H2B HUB.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε τη σημαντικότητα ύπαρξης και δράσης χώρων ανάπτυξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας όπως το “Hub to Business” (H2B HUB) του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο πλαισιώνεται από μια ομάδα νέων ερευνητών και επιχειρηματιών από Ελλάδα και εξωτερικό, με όραμα την αλλαγή κουλτούρας συνεργασίας σύμφωνα με το σύγχρονο, διεθνές περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News