Απίστευτο μποτιλιάρισμα & ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό

Ηράκλειο
Απίστευτο μποτιλιάρισμα & ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 20 λεπτά παραμένουν «κολλημένοι» οι οδηγοί

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνταα στη νέα εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μποτιλιάρισμα άνευ προηγουμένου, ένα μποτιλιάρισμα για… γερά νεύρα!

Η εκδρομή για τα κούλουμα τους έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων, αφού για ώρα παρέμειναν κολλημένοι στο τιμόνι προκειμένου να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους οι δεκάδες εκδομείς οι οποίοι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας βρίσκονταν στο δρόμο.

Ουρές χιλιομέτρων δημιουργήθηκαν στη νέα εθνική οδό, με το πρόβλημα να προκαλείται εξαιτίας των έργων που πραγματοποιούνται στο ύψος του κόμβου των Γουβών όπου γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για την παλιά εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να συνωστίζονται στη μία λωρίδα κυκλοφορίας από τις τρεις της εθνικής οδού και έτσι να προκαλείται το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο, ανέφεραν στο neakriti.gr ότι μπορεί να περίμεναν πάνω από μισή ώρα ώστε να καταφέρουν να κινηθούν κανονικά, να ξεμπλοκάρουν από την κίνηση και να συνεχίσουν χωρίς κάποιο άλλο εμπόδιο το δρόμο τους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News