Ηράκλειο

Νέα μηχανήματα έργου και εξοπλισμός για το Μαλεβίζι

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 212.400 ευρώ

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού για τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 212.400 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για την ενίσχυση του Δήμου Μαλεβιζίου με έναν φορτωτή εκσκαφέα και ένα καλαθοφόρο όχημα, μαζί με τον εξοπλισμό τους, με στόχο την βελτίωση του παραγόμενου έργου, την ευελιξία και την αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε:

«Προχωράμε στην ενίσχυση του δημοτικού στόλου οχημάτων, με μηχανήματα που μας είναι απαραίτητα και γινόμαστε ακόμα πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις μας. Πρόκειται για ένα ακόμα έργο που συγχρηματοδοτείται από το δημοτικό μας ταμείο, από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, χρήματα δηλαδή των δημοτών, που τα διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο και τα επιστρέφουμε ξανά στους συμπολίτες μας.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω την έγκαιρη και αποτελεσματική ανταπόκριση και σε αυτήν την περίπτωση, του προγράμματος Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών. Ενός προγράμματος που δίνει λύσεις σε βασικούς τομείς της λειτουργίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο και αξιοποιούμε με κάθε ευκαιρία, γι’ αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για το άριστο αποτέλεσμα».

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια