«Ανοίγουν» αυτοκίνητα μέρα - μεσημέρι στον Καράβολα

Ηράκλειο
«Ανοίγουν» αυτοκίνητα μέρα - μεσημέρι στον Καράβολα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφεραν μέρα - μεσημέρι να ανοίξουν όχημα στον Καράβολα χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς και να πάρουν από την κάτοχο 120 ευρώ

Θύμα κλοπής έπεσε μία ανυποψίαστη Ηρακλειώτισσα, η οποία αποφάσισε να κάνει μία βόλτα το πρωί με την οικογένειά της στον Καράβολα.

Όπως η ίδια περιγράφει στο neakriti.gr αποφάσισε να κατέβει μία βόλτα και να περπατήσει με την οικογένειά της. Πάρκαρε λοιπόν το όχημά της σε ένα από τα πάρκινγκ της Παραλιακής Λεωφόρου και συγκεκριμένα σε εκείνο που είναι δίπλα στα σχολεία (δεξιά από το ρεύμα εισόδου της πόλης).

Κλείδωσε το αυτοκίνητο και με σύμμαχο τον καλό καιρό, έφυγαν να απολαύσουν την βόλτα τους, ανυποψίαστοι γι’ αυτό που θα αντίκριζαν επιστρέφοντας.

Μετά από περίπου δύο ώρες, όταν επέστρεψαν σοκαρίστηκαν, καθώς είδαν ότι το όχημα είχε παραβιαστεί, μάλιστα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, οι κλέφτες αφαίρεσαν ένα κομμάτι από την κλειδαριά για να καταφέρουν να το ανοίξουν.

Όλα μέσα στο αυτοκίνητο ήταν άνω κάτω, καθώς οι επιτήδειοι κλέφτες έκαναν το όχημα φύλλο και φτερό ψάχνοντας για χρήματα, μέχρι και στα καθίσματα άλλαξαν θέση, σύμφωνα με την ίδια.

Όπως μας περιγράφει την τσάντα της, η οποία περιείχε και το πορτοφόλι της, στο οποίο είχε μετρητά, «για κακή της τύχη», την είχε αφήσει στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο πορτμπαγκάζ.

Όπως η ίδια μας εξομολογείται «κακώς άφησα την τσάντα μου μέσα στο αυτοκίνητο, ωστόσο δεν περίμενα 11 το πρωί και σε τέτοιο σημείο, που είχα αφήσει το όχημά μου να μου συμβεί κάτι τέτοιο».

Όπως δηλώνει η ίδια, αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη, «ήθελαν χρήματα» καθώς δεν της πήραν τίποτε άλλο, μόνο το ποσό των 120 ευρώ, που είχε μέσα στο πορτοφόλι της και ότι ψιλά υπήρχαν στο αυτοκίνητο μικρής αξίας.

Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ωστόσο αυτή η βόλτα θα τους μείνει αξέχαστη.

Αυτό που εκπλήσσει ωστόσο είναι ότι οι επιτήδειοι κλέφτες κατάφεραν μέρα - μεσημέρι σε ένα μέρος πολυσύχναστο να παραβιάσουν την κλειδαριά του οχήματος και να προβούν σε αυτή την πράξη, χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News