Ένας στη φυλακή και ένας «έξω» για τη συμμορία με τα κλεμμένα ΙΧ

Ηράκλειο
Ένας στη φυλακή και ένας «έξω» για τη συμμορία με τα κλεμμένα ΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμορία «έγδυνε» κλεμμένα ΙΧ, τα έλυνε και τα έκανε ανταλλακτικά!

Ελεύθερος αφέθηκε ο 33χρονος από τους δύο συλληφθέντες για τη συμμορία με τα κλεμμένα ΙΧ.

Ο 56χρονος συγκατηγορούμενός του κρίθηκε προφυλακιστέος όμως ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε την αποκλειστική χρήση της μάντρας ούτε και την ιδιοκτησία εντός της οποίας βρέθηκε ένα κλεμμένο όχημα.

Επίσης φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κλοπές.

Η συνήγορος του 33χρονου Θεονύμφη Μπέρκη μιλώντας χτες στο neakriti.gr δήλωσε ικανοποιημένη για την εξέλιξη αυτή υπενθυμίζοντας ότι από την αρχή στις δηλώσεις της είχε υποστηρίξει ότι ο εντολέας της δεν είχε απολύτως καμία σχέση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε βάθος 12ετίας φαίνεται ότι φτάνει η δράση των δύο ατόμων 33 και 56 ετών, που συνελήφθησαν σε μεγάλο χωριό του Τεμένους του δήμου Ηρακλείου με κλεμμένα Ι.Χ., τα οποία «έγδυναν», τα έλυναν και τα έκαναν ανταλλακτικά!

Οι κατηγορούμενοι φαίνεται ότι είχαν «αδυναμία» στα αγροτικά αυτοκίνητα, αφού βρέθηκαν τέσσερα Ι.Χ. φορτηγά κλεμμένα σε χώρους ιδιοκτησίας του ενός τουλάχιστον και φυσικά τα κουφάρια από δύο άλλα φορτηγάκια αγροτικά, που προφανώς τα είχαν λύσει και πουλήσει κομμάτι-κομμάτι. Για την Αστυνομία, πάντως, εξιχνιάστηκαν 10 υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων και κρατικών πινακίδων, οι οποίες είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από το 2015 έως και το 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News