Δύο νεαροί πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα για τις αγορές τους

Ηράκλειο
Δύο νεαροί πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα για τις αγορές τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χωριό του Ηρακλείου έδωσαν 3 πλαστά 20ευρα

Μπήκαν σε μαγαζιά σαν κύριοι, ψώνισαν ένα σωρό πράγματα αλλά όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής… έδωσαν πλαστά χαρτονομίσματα.

Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς, έναν ανήλικο και έναν 20χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται πλέον για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019 οι δύο νεαροί πήγαν σε ένα μίνι μάρκετ και ένα ψιλικατζίδκο στο Ίνι και προσπάθησαν να πληρώσουν με τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ για τις αγορές τους.

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα -Πεδιάδος και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί πραγματοποίησαν τις παραπάνω συναλλαγές.

Άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Μίνωα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί.

Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (07.03.2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, δύο αλλοδαποί (ανήλικος και 20χρονος) κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, χθες (07.03.2019) το απόγευμα άγνωστα άτομα πραγματοποίησαν  συναλλαγές σε δύο επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μίνωα πεδιάδος κάνοντας χρήση (3) πλαστών χαρτονομισμάτων των (20) ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα -Πεδιάδος και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί πραγματοποίησαν τις παραπάνω συναλλαγές.

Άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί.

Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News