Ηράκλειο

Λακκούβες και καθιζήσεις σε ένα Ηράκλειο για γερά νεύρα

Βομβαρδισμένο τοπίο οι δρόμοι του Ηρακλείου - Βροχή τα παράπονα των πολιτών για τις καθιζήσεις και τις λακκούβες

Λακκούβες που μεγαλώνουν επικίνδυνα στην πόλη του Ηρακλείου κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV, με τους κινδύνους ατυχήματος να ελλοχεύουν, ενώ δεν λείπουν ήδη οι τραυματισμοί

Δημότες εκφράζουν την ανησυχία και την δυσαρέσκειά τους αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε γειτονιές του Ηρακλείου, καθώς, όπως αναφέρουν, ενώ οι ίδιοι ενημερώνουν τους αρμόδιους, η κατάσταση παραμένει ίδια.

Οδός Κορινθίας, απέναντι από το Παγκρήτιο Στάδιο. Δημότες ενημερώνουν τους αρμόδιους εδώ και δύο βδομάδες. Όμως, δεν υπάρχει ανταπόκριση, όπως λένε. Έτσι η λακκούβα μεγαλώνει επικίνδυνα και καταλήγει σε μεγάλη καθίζηση του δρόμου. Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή στην αρμόδια υπηρεσία, όμως η καθίζηση παραμένει.

Ωστόσο στο σημείο, βρέθηκε η δημοτική αστυνομία, η οποία έκλεισε τον δρόμο, με κορδέλα. Δημότες διαπιστώνουν ότι η ζημιά είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς αντικρίζουν νερά, πιθανότατα από σπάσιμο αγωγού ομβρίων.

Οδός Πεσόντων, Αλικαρνασός

Οδός Κορινθίας

Ο κίνδυνος ατυχήματος «χτυπά» κόκκινο σε γειτονιές στην Πλατεία Σινάνη, όπως στην οδό Ρωμανίδη, Αλαμάνας και όχι μόνο. Συνεργείο προχώρησε σε εργασίες όμως άφησε πίσω του τομές και παγίδες ατυχήματος, ενώ δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.

Μάλιστα, από τα επίμαχα σημεία διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες μαθητές καθώς στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν 5 σχολικά συγκροτήματα. Όπως μας ανέφεραν δημότες, στην περιοχή εκτελέστηκαν έργα για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΗ.

Οδός Πεσόντων, Αλικαρνασός

Οδός Κορινθίας, Αλικαρνασός

Ιερολοχιτών στο Μασταμπά

Και ενώ έκαναν… αγώνα τα προηγούμενα χρόνια, ο χωμάτινος δρόμος να ασφαλτοστρωθεί, αντικρίζουν εδώ και έναν μήνα, ένα… βομβαρδισμένο τοπίο, με τις σκόνες να επιδεινώνουν το πρόβλημα.Λίγα μέτρα παρακάτω, στην οδό Ιερολοχιτών, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Βουναλάκι από χαλίκια. Μεγάλη λακκούβα έχει σχηματιστεί και στην οδό Στρυμώνος στη Θέρισσο.

Και στην οδό Πεσόντων στην Αλικαρνασσό, λίγα βήματα από το ΙΚΑ, παραμονεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Πρόκειται για λακκούβα η οποία παραμένει στο σημείο εδώ και 2 μήνες, όπως μας ανέφεραν δημότες. Και λίγα μέτρα, παρακάτω, στην Αλικαρνασσό, δημότες σχολιάζουν τις λακκούβες, ενώ κάνουν παράπονα για ελλιπή καθαριότητα.

Σχόλια