Το πρώτο debate για το Δήμο Ηρακλείου στο «Ελεύθερο Σημείο»

Ηράκλειο
Το πρώτο debate για το Δήμο Ηρακλείου στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε Πέμπτη στις 22:15 στην ΚΡΗΤΗ TV

Το πρώτο debate για το Δήμο Ηρακλείου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Μια μεγάλη συζήτηση για τα οικονομικά του Δήμου Ηρακλείου στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη απόψε, Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 22:15 στην Κρήτη TV.

Πόσα λεφτά έχει σήμερα το ταμείο του Δήμου; Είναι πλούσιος Δήμος το Ηράκλειο; Ποια είναι η περιουσία της πόλης; Τι συμβαίνει με το ΤΑΠ στο Ηράκλειο;  Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός ανοίγει τα οικονομικά βιβλία της Λότζια.

Στο στούντιο της Κρήτη TV και ο προκάτοχός του Δημήτρης Αγαπάκης. Ο νυν και ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το μέλλον του Δήμου Ηρακλείου και μέσα από τη συζήτησή τους ρίχνουν φως στο δημοτικό ταμείο της 4ης σε πληθυσμό πόλης της χώρας.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 22:15.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News