Ηράκλειο

Και συναλλαγές με κλεμμένες κάρτες έκανε και αυτοκίνητα έκλεβε

28χρονος απατεώνας πίσω από τις κλοπές σε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

Ένας 28χρονος κρύβεται πίσω από 5 περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στο Ηράκλειο που διαπράχθηκαν από 22 Μαΐου 2018 έως και τις 23 Φεβρουαρίου του 2019.

Μάλιστα ο ίδιος είχε αφαιρέσει από οχήματα χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.500 ευρώ.

Επιπλέον, με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (06.03.2019) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πέντε (5) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 22.05.2018 έως την 23.02.2019 είχε διαπράξει πέντε υποθέσεις κλοπών σε οχήματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα είχε αφαιρέσει από οχήματα χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.500 ευρώ.

Επιπλέον, με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σχόλια