Τροχαία Ατυχήματα, Εξαρτήσεις, Αλκοόλ: Τα αγκάθια για τη Νέα Γενιά

Ηράκλειο
Τροχαία Ατυχήματα, Εξαρτήσεις, Αλκοόλ: Τα αγκάθια για τη Νέα Γενιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κεντρικό τίτλο «Τροχαία Ατυχήματα, Εξαρτήσεις, Αλκοόλ: Οι δεσμεύσεις μας για την επόμενη μέρα» πραγματοποιούνται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις

Με θέμα τα τροχαία, το αλκοόλ, τις εξαρτήσεις, καθώς και άλλα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά συνεχίζονται οι θεματικές εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου.

Υπό τον τίτλο «Τροχαία Ατυχήματα, Εξαρτήσεις, Αλκοόλ: Τα αγκάθια για τη Νέα Γενιά- Οι δεσμεύσεις μας για την επόμενη μέρα» θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στον νομό Ηρακλείου την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Γέργερη στις 5:30μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο π. Δήμου Ρούβα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων ΤΟΕΒ Γέργερης. Αργότερα την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει η δεύτερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8:00μμ, στη Νέα Αλικαρνασσό, στην Αίθουσα «Δημοσκόπιο», Λεωφόρος Ικάρου 66.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν ο κ. Γιάννης Λιονάκης, Πρόεδρος Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ,

η κα Ελευθερία Κωστάκη, Αν. Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της ΝΔ και ο κ. Μανώλης Μαράκης, Αν. Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News