Ηράκλειο

Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή: Επίσκεψη στην ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για τη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή

Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή από τις 1 Μαρτίου έως και τις 3 Μαρτίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα με θέμα τον αθλητισμό.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το πρωί, οι μαθητές επισκέφθηκαν το Προπονητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού, στην Παιανία, όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και έπαιξαν ελεύθερα στο χώρο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η σχολική ομάδα του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου “Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή”, έπαιξε φιλικό αγώνα με την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, στον Άλιμο. Ενώ, στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και περιηγήθηκαν στα γήπεδα, στους χώρους, στα γυμναστήρια και στις πισίνες του κέντρου.

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 2 Μαρτίου, η σχολική ομάδα έπαιξε φιλικό αγώνα με την Ακαδημία του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Αθλητικό Κέντρο της Ακαδημίας στη Γλυφάδα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι μαθητές πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα. Εκεί ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν. Το απόγευμα μετέβησαν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ΑΕΚ και του Προμηθεα.

Η εκπαιδευτική εκδρομή της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου του Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου, με την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης “Αργοναυτική Εκστρατεία” της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Αθήνα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή, επισκέφθηκαν το σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού”, στα Μελίσσια, και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τα παιδιά του σπιτιού.

Σχόλια