Ζουρίδα - θύμα τροχαίου στις Μοίρες

Ηράκλειο
Ζουρίδα - θύμα τροχαίου στις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διερχόμενο αυτοκίνητο χτύπησε το ζώο το οποίο σκοτώθηκε επί τόπου

Τραγική κατάληξη είχε για μία ζουρίδα η πρωινή βόλτα στους δρόμους των Μοιρών.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η σελίδα Δια - SOS – τε τη Μεσαρά, το άτυχο ζώο φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο των Μοιρών τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ένας οδηγός που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο την είδε, αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αποτέλεσμα ήταν η ζουρίδα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο δρόμο, αφού χτυπήθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως πάντα αναφέρει η συγκεκριμένη σελίδα, το ζώο απομάκρυνε το πρωί ένας έμπορος της λαϊκής του Σαββάτου όταν πήγε να στήσει εκεί τον πάγκο του.

«Το γεγονός αυτό αλλά και πλήθος άλλων που συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους δείχνει ότι οι πληθυσμοί του συγκεκριμένου ζώου μάλλον έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να μην φτάνει πλέον η στροφή που βρίσκουν στη φύση και αναγκάζονται να την αναζητούν πλέον στα χωριά αλλά και στις πόλεις προκαλώντας έτσι ζημιές στα κοτέτσια αλλά και στους ανυποψίαστους οδηγούς!

Βέβαια η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον άνθρωπο που με τις παρεμβάσεις του έχει χαλάσει την ισορροπία της φύσης με αποτέλεσμα τα θηράματα να μην επαρκούν κι έτσι τα ζώα αυτά να αναζητούν τροφή στα χωριά και στις πόλεις.» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News