default-image

Στα χέρια της ΕΛΑΣ άντρας για τη φωτιά στα 2 ΑΤΜ

Ηράκλειο
Στα χέρια της ΕΛΑΣ άντρας για τη φωτιά στα 2 ΑΤΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ένας, αναζητείται ο δεύτερος δράστης

Εμπρησμός ήταν τελικά η φωτιά που προκλήθηκε σε 2 ΑΤΜ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άντρες οι οποίοι έβαλαν φωτιά και αμέσως τράπηκαν σε φυγή, όμως άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο.

Πρόκειται για έναν 22χρονο ελληνικής καταγωγής τον οποίο καταδίωξαν και στη συνέχεια η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Για το δεύτερο άτομο συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό του περιστατικού

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο πριν τις τρεις μετά τα μεσάνυχτα για φωτιά που ξέσπασε στα ΑΤΜ δύο τραπεζών που βρίσκονται επί της λεωφόρου Καλοκαιρινού.

Δύο οχήματα με πέντε άντρες ξεκίνησαν άμεσα ώστε να πάνε στο συμβάν, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες έσβησαν από τους αστυνομικούς πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Το συμβάν έληξε περίπου μισή ώρα αργότερα.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (03.03.2019) τα ξημερώματα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, χθες (03.03.2019), άγνωστα άτομα με χρήση εύφλεκτου υλικού προκάλεσαν πυρκαγιά σε δύο αυτόματα μηχανήματα αναλήψεως χρημάτων (ΑΤΜ) με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε αυτά.

Άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου συνελήφθη ο 22χρονος, ο οποίος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News