Το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ηράκλειο
Το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς του Εκπαιδευτηρίου βρέθηκαν δίπλα σε δράσεις του Οργανισμού

Στα πλαίσια της πολυετούς οικογενειακής σχέσης του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για άλλη μία φορά, η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς του Εκπαιδευτηρίου, το διήμερο 28/2/19 και 1/3/19, βρέθηκαν δίπλα σε δράσεις του Οργανισμού.

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο γενικός διευθυντής του Εκπαιδευτηρίου, κ. Μαρκάκης Άρης, παρευρέθηκε στο συνέδριο που διοργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών: Τα επόμενα βήματα για την Ολιστική Στήριξη των Παιδιών», στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στα Προπύλαια,  στην Αθήνα. Το συνέδριο προσέγγιζε τις κοινωνικές πολιτικές για την αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης, την πρόληψη, την θεραπεία και την προστασία του θύματος.

Ενώ, στη 1 Μαρτίου, τα παιδιά και οι γονείς του Εκπαιδευτηρίου επισκέφτηκαν το σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια, όπου συνάντησαν τα παιδιά και τους παιδαγωγούς του σπιτιού, μίλησαν, έπαιξαν μαζί τους και προσέφεραν τρόφιμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News