Ο τζόγος ήταν η αιτία της ληστείας για τα… καρναβάλια στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

Ηράκλειο
Ο τζόγος ήταν η αιτία της ληστείας για τα… καρναβάλια στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετανιωμένοι οι δράστες της ληστείας - «μαϊμού»

Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα οι πρωταγωνιστές της ληστείας - μαϊμού που σήκωσε στο πόδι την ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, μέχρι να αποκαλυφθεί πως επρόκειτο για ευφάνταστο σενάριο που γράφτηκε για να καλυφθούν τα ίχνη υπεξαίρεσης

Έτσι «έστησαν» τη ληστεία;

Η αιτία για την απίστευτη ιστορία που σκαρφίστηκαν ο υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος και ο 41χρονος συνεργός του ήταν ο τζόγος, καθώς ο 38χρονος πόνταρε και έχανε συνεχώς το τελευταίο διάστημα χρήματα που δεν έβγαιναν από την τσέπη του, αλλά από το ταμείο του καταστήματος ΟΠΑΠ play.

Η χασούρα έφτασε να ξεπερνά τις 13.000 με 15.000 € και όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν μπορούσε να αποδώσει τις εισπράξεις στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθοδήγησε το συνεργό του για να στήσουν τη ληστεία όπως και έγινε με άκρως ερασιτεχνικό τρόπο, με αντάλλαγμα περίπου 1.500€ που είχε ανάγκη ο 41χρονος.

Ο υπάλληλος κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με μάσκα και την απειλή όπλου, του απέσπασε το ποσό των 18.500 ευρώ. Τα λεγόμενα του δεν έπεισαν τους αστυνομικούς της ασφάλειας που ξεσκόνισαν κυριολεκτικά τον καταγγέλλοντα και τον υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος, φτάνοντας πολύ γρήγορα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News