Με την απειλή... πέτρας λήστεψε περίπτερο στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Με την απειλή... πέτρας λήστεψε περίπτερο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ληστής τράπηκε σε φυγή, όμως σύντομα εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη

Λαχτάρισε ο ιδιοκτήτης περιπτέρου στη Λεωφόρο Κνωσού τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς άγνωστος δράστης με την απειλή μιας πέτρας, κατάφερε να αποσπάσει 1.200 ευρώ και έγινε… Λούης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 27χρονο ελληνικής καταγωγής ο οποίος λήστεψε τον 42χρονο ιδιοκτήτη, αποσπώντας από το ταμείο το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου να φτάνουν στα ίχνη του 27χρονου, έπειτα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων.

Από αστυνομικούς εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο δράστης, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε σήμερα (01.03.2019) τα ξημερώματα, σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για τη διάπραξη της ληστείας.

Ειδικότερα σήμερα (01.03.2019) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο άγνωστος δράστης με την απειλή αντικειμένου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 27χρονος διέπραξε την λόγω ληστεία.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News