Ντύθηκαν υπερήρωες και τσίκνισαν με τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό SOS

Ηράκλειο
Ντύθηκαν υπερήρωες και τσίκνισαν με τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό SOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα διαφορετικό απόγευμα Τσικνοπέμπτης για τα μικρά παιδάκια

Ντύθηκαν υπερήρεως, φόρεσαν τα πιο ζεστά τους χαμόγελα και σκόρπισαν άφθονο γέλιο στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για τους αθλητές της Ομάδας Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.) Πρέβελη, οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν μία εντελώς εναλλακτική Τσικνοπέμπτη που σίγουρα θα τη θυμούνται για αρκετό καιρό.

Αυτή τη φορά, η γνωστή ομάδα ήρθε στο Ηράκλειο από το Ρέθυμνο με σκοπό να προσφέρουν δώρα και να τσικνίσουν παρέα με τα μικρά παιδάκια στο Παιδικό Χωριό SOS.

Οι αθλητές της ομάδας είναι παλιοί γνώριμοι των παιδιών καθώς ταξιδεύουν τακτικά στο Ηράκλειο για να τους κάνουν μαθήματα, να παίξουν και να γελάσουν μαζί τους.

Παράλληλα, έκαναν και αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα στην Κρήτη: χάρισαν στα παιδιά ένα όμορφο roller party και έπαιξαν παιχνίδια μαζί τους.

Ήταν ένα διαφορετικό βράδυ για όλους, τόσο για τους ανθρώπους της ΟΚΑ Πρέβελη που έφεραν εις πέραν μία από τις πιο όμορφες αποστολές της ζωής τους όσο και για τα παιδιά που έπαιξαν, γέλασαν, τσίκνισαν και απόλαυσαν μια μεγάλη, ζεστή «αγκαλιά».

Η δράση έγινε σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο GRANT.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News