Χ. Μαμουλάκης: Ευελπιστούμε στην Κυκλική Οικονομία από τα παιδιά

Ηράκλειο
Χ. Μαμουλάκης: Ευελπιστούμε στην Κυκλική Οικονομία από τα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση ενημέρωσης για την χρήση των κομποστοποιητών, 192 στον αριθμό, που θα τοποθετηθούν στις σχολικές μονάδες του Ηρακλείου από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου στην Νέα Αλικαρνασσό.

Θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη για την φιλοσοφία και τους στόχους του προγράμματος, καθώς και του τρόπου χρήσης των κομποστοποιητών, από τον Αντιπρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης, Διευθυντή του Εργαστηρίου Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, Καθηγητή Θρασύβουλο Μανιό και τον επικεφαλής τεχνικό του Εργαστηρίου, καθηγητή Γιάννη Σαμπαθιανάκη.

Ο Χάρης Μαμουλάκηςαναφέρει ενδεικτικά μιλώντας στον 98.4: «Γνωρίζουμε πλέον από προηγούμενες, ανάλογες ενέργειες, τις δυνατότητες και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει η διαδικασία κομποστοποίησης στον τόπο μας. Αποσκοπούμε στο να αποκτήσουν τα νέα παιδιά, η επόμενη γενιά πολιτών, εξοικείωση με μια απλή και χαρακτηριστική μέθοδο κυκλικής οικονομίας. Ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε σχολείο που επιθυμεί να συμμετάσχει στο νέο αυτό πρόγραμμα, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του  μέσω email στο [email protected] .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News