Ηράκλειο

Νερό ούτε για... δείγμα στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού

Τι αναφέρει η ΔΕΥΑΗ για το πρόβλημα με την υδροδότηση

Το νερό νεράκι λένε το τελευταίο διάστημα καταστηματάρχες και κάτοικοι επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο αφού όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι το τελευταίο 10ήμερο  περνούν «μαρτυρικές» ώρες εξαιτίας έλλειψης νερού.

Όπως αναφέρουν το νερό κατεβαίνει στις βρύσες τους ανά δύο μέρες, και για να εξυπηρετηθούν προμηθεύονται βυτία νερού με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις αλλά και τα σπίτια της περιοχής.

«Δεν έχουμε νερό ούτε να φτιάξουμε έναν καφέ να δώσουμε στον κόσμο», αναφέρει στο neakriti, ένας εκ των επιχειρηματιών, ο κ. Δημήτρης Νικολιδάκης εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτηση του για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που δεν έχουμε νερό. Είναι δυνατόν; Εδώ δεν είχαμε πρόβλημα το καλοκαίρι, θα έχουμε τώρα;»

Την ίδια ώρα από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Ηρακλείου κ. Βουρεξάκης ανέφερε στο neakriti.gr ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στην Λεωφόρο Πλαστήρα και για τον λόγο αυτό προκλήθηκε το πρόβλημα.

Ενώ ζήτησε την κατανόηση των καταστηματαρχών και πολιτών και διαβεβαίωσε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί η ζημιά και το πρόβλημα με την έλλειψη νερού θα έχει λυθεί.

 

Σχόλια