Απολογείται ο ηλικιωμένος που δελέαζε κορίτσια με σοκολάτες και ασελγούσε

Ηράκλειο
Απολογείται ο ηλικιωμένος που δελέαζε κορίτσια με σοκολάτες και ασελγούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δύο κορίτσια

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που του αποδίδονται από τις διωκτικές Αρχές παρουσιάζεται σήμερα ο ηλικιωμένος ο οποίος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών.

Η υπόθεση φέρεται να διαδραματίστηκε σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει - μετά από σχετική καταγγελία που προηγήθηκε - το περασμένο Σάββατο τον 81χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ηλικιωμένου ασκήθηκαν από τον αρμόδιο εισαγγελέα ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο 81χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά που φέρονται να έπεσαν θύματα ασέλγειας είναι αμφότερα κορίτσια και ηλικίας κάτω των 10 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος φέρεται να δελέασε τα παιδιά, προσφέροντάς τους γλυκίσματα! Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ένα από τα δύο κοριτσάκια φαίνεται ότι μίλησε στους οικείους του για τις πράξεις του 81χρονου.

Οι συγγενείς της μικρής απευθύνθηκαν με τη σειρά τους στην ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να συλληφθεί το περασμένο Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι - σύμφωνα πάντα με πληροφορίες - ο κατηγορούμενος έχει εγγόνια, αλλά και δισέγγονα. Πάντως, και τη χθεσινή ημέρα η τοπική κοινωνία παρέμενε ανάστατη από την καταγγελλόμενη υπόθεση ασέλγειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News