Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην Παιδιατρική

Ηράκλειο
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην Παιδιατρική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι επιστήμονες ανέπτυξαν θέματα που αφορούν από παιδιά μέχρι εφήβους

Για τις εξελίξεις γύρω από την Παιδιατρική είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι παιδίατροι του Ηρακλείου που παρακολούθησαν την Επιστημονική Μετεκπαιδευτική Ημερίδα που διοργάνωσε η Παιδιατρική Κλινική και η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Διακεκριμένοι επιστήμονες απ’ όλη την χώρα ανέπτυξαν θέματα υψηλού ενδιαφέροντος όχι μόνο για τους παιδιάτρους καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα τομέων που αφορούν σε κάθε ηλικιακή ομάδα από την νεογνική ηλικία έως και την εφηβεία.

Ανάμεσα στους επιστήμονες και η Διευθύντρια Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού η οποία και ανέπτυξε τους βασικούς άξονες της πολιτικής που έχει εκπονήσει το Ινστιτούτο στην κατεύθυνση της οργάνωσης της εξωνοσοκομειακής φροντίδας οικογένειας και παιδιού.

Στην αξία του μητρικού θηλασμού τόσο για τα τελευταίο μήνα όσο και για τα πρόωρα νεογνά στάθηκε επίσης η καθηγήτρια νεογνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News