Επιστρέφει νικήτρια η μικρή Μαρίνα – «Ήταν ένα μεγάλο θαύμα», λέει ο πατέρας

Ηράκλειο
Επιστρέφει νικήτρια η μικρή Μαρίνα – «Ήταν ένα μεγάλο θαύμα», λέει ο πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει η μικρή Μαρίνα στη ζεστασιά και την θαλπωρή του σπιτιού της μετά από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της, στην μόλις τρυφερή ηλικία των νηπιακών της χρόνων

Δάκρυα χαράς για την μικρή Μαρίνα από τις Αρχάνες, μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της και που επιστρέφει νικήτρια στο σπίτι της, με τη βοήθεια των γιατρών στο Μόναχο.

Ο πατέρας της μικρής Μαρίνας κ. Γιώργος Παχάκης, συγκινημένος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σήμερα, φωτογραφίες από το αεροδρόμιο του Μονάχου, συνοδευόμενες με την περιγραφή: «Η μικρή Μαρίνα από το Μόναχο στο Ηράκλειο, νικήτρια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!».

Με την οικογένεια της, να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Κρητικούς οι οποίοι απέδειξαν εμπράκτως την συμπαράσταση τους στο μικρό κορίτσι, υπόθεση που συγκίνησε όλη την Ελλάδα.

Ανακούφιση και δάκρυα χαράς για την οικογένεια και με τις προσευχές των Κρητικών να πιάνουν τόπο.

Η αγωνία και η λύπη έδωσαν την θέση τους στη χαρά.

Η μικρή Μαρίνα μπορεί πλέον να χαμογελά καθώς μια νέα σελίδα ανοίγει το μικρό αγγελούδι, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι της ελπίδας, στις 29 Ιανουαρίου, με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε η μικρή Μαρίνα ήταν παγωτό, όπως μας είπε ο πατέρας της, ο οποίος εκπλήρωσε την επιθυμία της, ενώ τις επόμενες μέρες επιστρέφουν στην Κρήτη.

Συγκινημένος ο πατέρας της μικρής Μαρίνας: «Ήταν ένα τεράστιο θαύμα!»

«Το παιδί είναι μία χαρά», λέει ο πατέρας στην ΚΡΗΤΗ TV, «δεν υπάρχει καμία επιπλοκή! Δόξα τω Θεώ! Με τη Χάρη Του Θεού όλα καλά! Κι εμείς οι ίδιοι δεν το περιμέναμε αυτό… Είναι ένα τεράστιο θαύμα!», τονίζει συγκινημένος, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που βοήθησε και προσευχήθηκε για να πάνε όλα καλά για την κόρη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News