Ηράκλειο

«Βέλη» της Βαγγελιώς Σχοιναράκη κατά του ΚΙΝ.ΑΛ

Απάντηση δίνει η πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών και πρώην Νομάρχης Ηρακλείου Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη στην είδηση ότι το ΚΙΝ.ΑΛ την παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας υποστηρίζοντας ότι της «έριξαν λάσπη». Μάλιστα διερωτάται τι κρύβεται πίσω από την καθυστερημένη πρωτοβουλία κάνοντας λόγο για «ξεπεσμένους φρούραρχους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κ.Σχοιναράκη:

«Με έκπληξη  πληροφορήθηκα πως το ΚΙΝ.ΑΛ με καθυστέρηση έξι μηνών αποφάσισε να με παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας με την κατηγορία ότι αποφάσισα «να συμπράξω και να συμμαχήσω με τη Ν.Δ. στις εκλογές για την επιτροπή  Γυναικών της Βουλής».

Προφανώς, στο γενικότερο κλίμα λεηλασίας στελεχών του κόμματος, κάποιοι , βρήκαν την ευκαιρία, να ρίξουν λάσπη, να χτυπήσουν πισώπλατα και να προσπαθήσουν να βάλουν στο περιθώριο στελέχη που θα μπορούσαν να βρεθούν μπροστά τους.

Είναι οι ίδιοι, που θα ‘πρεπε να παραπεμφθούν και να απολογηθούν για τη συρρίκνωση του πολιτικού χώρου και τη μετατροπή κομματικών οργάνων σε προσωπικούς μηχανισμούς.

Είναι οι ίδιοι που ακόμα και σήμερα αγνοούν το όνομα του φορέα που έχω την εξαιρετική τιμή να ηγούμαι και τον αποκαλούν «Επιτροπή Γυναικών της Βουλής» αντί του ορθού «Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών».

Είναι οι ίδιοι που αποκρύπτουν σκόπιμα, ότι η εκλογή μου στην προεδρία του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, ήταν απόρροια διακομματικής απόφασης αφού στηρίχθηκε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., των ΑΝ.ΕΛ. και της Ένωσης Κεντρώων και όχι μόνο της Ν.Δ. όπως ψευδώς υποστηρίζουν.

Είναι οι ίδιοι που με τις ενέργειες τους και τις πράξεις τους εκθέτουν την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Είναι οι ίδιοι, που αντί να επαινέσουν την διακομματική στήριξη, την διακομματική αποδοχή ενός στελέχους που υπηρέτησε το Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος καθαρότητα και αποτελεσματικότητα , προσπαθούν να το διασύρουν και να το απαξιώσουν.

Είναι οι ίδιοι που έβαλλαν στο περιθώριο την πολιτική λειτουργία και προσπαθούν να επιβληθούν ως … ξεπεσμένοι φρούραρχοι για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.
Γιατί άραγε;
Τι κρύβεται πίσω από αυτή την καθυστερημένη πρωτοβουλία ;
Μήπως αυτοί πρέπει να απολογηθούν στην ελληνική κοινωνία για τα καμώματα τους;»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια