Ηράκλειο

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: «Συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα» μετά την ανακοίνωση της Σταρίδα

Σε αυστηρό τόνο η ανακοίνωση του κόμματος

Δύο ώρες μετα την ανακοίνωση της κ. Σταρίδα , το γραφείο της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα από την ανακοίνωση της υποψήφιας Λιάνας Σταρίδα που στηρίζει, δηλώνοντας οτι σέβεται μεν την αυτονομία των αυτοδιοικητικών σχημάτων αλλά απο την άλλη επισημαίνει σε αυστηρό τόνο ότι η κεντρική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος είναι το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Παράλληλα αφήνει αιχμές για οσους εξακολουθούν να το αμισβητούν ακομη και σήμερα στρέφοντας τα βέλη του προς την αντιπολίτευηση αλλά είναι προφανές οτι η επίμαχη επισήμανση αφορά και την υποψήφια δήμαρχο που στηρίζει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ:

"Το αεροδρόμιο στο Καστέλι, αποτελεί ένας στρατηγικής σημασίας έργο πνοής για όλη την Κρήτη, που θα δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας, 1500 θέσεις με την έναρξη των εργασιών και 7500 με την έναρξη λειτουργίας του. Η υπογραφή της σύμβασης από τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη προ ημερών, η οποία στηρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας, τερμάτισε την κοροϊδία ετών σε βάρος των Κρητικών.

Το αεροδρόμιο στη Ν. Αλικαρνασσό πρέπει να αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία, το δήμο Ηρακλείου και να υπάρξουν τα ανάλογα αντισταθμιστικά οφέλη.

Ακολουθούν τα επόμενα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν πλήρως το τοπίο. Η Κρήτη πλέον εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Έργα και επενδύσεις 7 δις ευρώ προγραμματίζονται τα προσεχή χρόνια για το νησί μας.

Αυτή είναι η αλήθεια που ενοχλεί εκείνους που επί χρόνια κυβέρνησαν και μοίραζαν ψέματα και υποσχέσεις κενές περιεχομένου. Στα λόγια απαντάμε με πράξεις.

Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια