Ελένη Βατσινά: Μία νέα γυναίκα από τις επιχειρήσεις στον πολιτικό στίβο

Ηράκλειο
Ελένη Βατσινά: Μία νέα γυναίκα από τις επιχειρήσεις στον πολιτικό στίβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιχειρηματίας κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. για το νομό Ηρακλείου

Είναι νεαρή σε ηλικία, κι όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με κάθε κίνησή της, έχοντας βοηθήσει την επιχείρηση της οικογένειας της να κάνει πολλά βήματα μπροστά.

Ο λόγος για την Ελένη Βατσινά που είναι υπεύθυνη εξαγωγών της «Super Strom Βατσινάς», ασχολείται από μικρή ηλικία με την επιχειρηματικότητα όμως ετοιμάζει και κάτι άλλο για το μέλλον.

Η επιχειρηματίας κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. για το νομό Ηρακλείου και καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», μίλησε στη Νικολέτα Σφακιανάκη για την απόφασή της: «Βλέποντας ότι ο κόσμος αγωνίζεται καθημερινά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, λες πως θέλω κι εγώ να αγωνιστώ και να προσφέρω.» είπε χαρακτηριστικά η κ. Βατσινά.

Στη συνέχεια τόνισε πως σαν άνθρωπος θέτει στόχους και «προσπαθώ να πραγματοποιήσω όσα περισσότερα μπορώ για να βγω απ’ όλο αυτό δικαιωμένη.».

Την ίδια ώρα, η επιχειρηματίας προτρέπει τον κόσμο «να μας κρίνει με βάση το όραμα και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.». Όσον αφορά στους προβληματισμούς πολλών ανθρώπων για το νεαρό της ηλικίας, η ίδια αναφέρει πως «φυσικά και δεν έχουμε την εμπειρία, όμως σε συνδυασμό με τους παλιότερους πιστεύω ότι αυτό θα ήταν ένα καλό φίλτρο να λειτουργήσει και να φέρει καλά αποτελέσματα στον τόπο και τη χώρα μας.».

Δείτε τη συνέντευξη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News