Ο Πέτρος Ινιωτάκης για το μέλλον του αεροδρομίου στην Αλικαρνασσό

Ηράκλειο
Ο Πέτρος Ινιωτάκης για το μέλλον του αεροδρομίου στην Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση για την επόμενη ημέρα του αεροδρομίου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου

Μπορεί να «έπεσαν» οι υπογραφές για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι, όμως το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στη Νέα Αλικαρνασσό.

Το παραπάνω σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πέτρος Ινιωτάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, με τη «Συν+Πράξη Δημοτών Ηρακλείου».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, χρειάζεται «άμεση συγκρότηση και κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου από ομάδα εργασίας, για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου της Νέας Αλικαρνασσού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόταση της για την επόμενη μέρα του Αεροδρομίου στην Νέα Αλικαρνασσό

Μετά την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης, του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης στο Καστέλι από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών τίθεται το ζήτημα της άμεσης λύσης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και του χώρου του  αεροδρομίου της Νέας Αλικαρνασσού.

Πρόταση της Συν+Πράξης Δημοτών Ηρακλείου για την αξιοποιήση των εκτάσεων και εγκαταστάσεων του αεροδρομίου του Ηρακλείου μετά την μεταφορά του είναι:

Η άμεση συγκρότηση και κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου από ομάδα εργασίας, για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου της Νέας Αλικαρνασσού, προς τον συμφέρον της κοινωνίας, προς όφελος της πόλης, της επιχειρηματικότητας και της βιομηχανικής περιοχής.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News