Ε. Κουκιαδάκης: Θα παραιτηθώ αν προκύψουν ευθύνες για την τραγωδία του Γεροποτάμου

Ηράκλειο
Ε. Κουκιαδάκης: Θα παραιτηθώ αν προκύψουν ευθύνες για την τραγωδία του Γεροποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου που επέρριψε ευθύνες στο Δήμο Φαιστού

Άστραψε και βρόντηξε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης στη διάρκεια σύσκεψης για την πολιτική προστασία που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρειας Κρήτης. Όπως είπε, έχει ήδη προσφύγει στον Εισαγγελέα ζητώντας να επισπευστούν οι διαδικασίες και να αποδοθούν πιο γρήγορα οι ευθύνες.

Για μια ακόμη φορά επέρριψε τις ευθύνες στο δήμο Φαιστού λέγοντας ότι η Περιφέρεια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αγροτικούς δρόμους, αλλά τόνισε ότι αν προκύψουν ευθύνες για τον ίδιο, θα παραιτηθεί.

Μάλιστα ο κ.Κουκιαδάκης τόνισε με νόημα «βγήκαμε στα μανταλάκι» καθώς  επέρριψαν στην Περιφέρεια ευθύνες για τον τραγικό θάνατο των 4 ανθρώπων στον Γεροπόταμο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου πρότεινε ακόμη μεταξύ άλλων να κλείσουν οι ιρλανδικές διαβάσεις , να καταγραφούν επικίνδυνα σημεία μετά από προγραμματική σύμβαση Δήμου, Περιφέρειας και Τεχνικού Επιμελητηρίου και να κατεδαφιστούν σπίτια που έχουν χτιστεί κοντά σε ποτάμια

Πάντως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου συνεδρίασε με στόχο τον συντονισμό δράσεων αντιμετώπισης των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News