Δωρεάν «Σχολή Γονέων» στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Δωρεάν «Σχολή Γονέων» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις, που θα ξεκινήσουν το Μάρτιο

8 εβδομαδιαίες συναντήσεις «Σχολής Γονέων» διοργανώνει δωρεάν ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου».

Στη διάρκεια των συναντήσεων, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις ανησυχίες και να θέσουν όλα τα ερωτήματα που τους απασχολούν στα πλαίσια των ανοικτών συζητήσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε βδομάδα στον χώρο του γραφείου μας, στην Οδό Μεραμβέλλου 56.

Εστιάζοντας με προσοχή και ευσυνειδησία στον πυρήνα της οικογένειας και στον ανθρωποκεντρικό τρόπο προσέγγισης του παιδιού, τα προτεινόμενα θέματα συζήτησης ποικίλουν.

Ενδεικτικά αναφερόμενη θεματολογία:

  • Βιωματικές ασκήσεις Γονέων και βιωματικές ασκήσεις γονέων & παιδιών
  • Στάδια ανάπτυξης του παιδιού
  • Δεσμοί διαπροσωπικών σχέσεων
  • Τροχός των Συναισθημάτων
  • Αλληλεπίδραση και θετική επικοινωνία γονέα και παιδιού
  • Η σημασία της αρμονικής σχέσης των μελών της οικογένειας κ.α.

 Επιπρόσθετα, μέσω της ευκαιρίας του κάθε συνομιλητή για τη συνδιαλλαγή απόψεων κατά τις συναντήσεις μας , πιστεύουμε ότι θα προκύψουν νέα ζητήματα , τα οποία απασχολούν τους γονείς. Με γνώμονα αυτό, ο χαρακτήρας των εκπαιδευτικών ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων «Σχολής Γονέων» θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αναδυόμενες ανάγκες που η ίδια η ομάδα συζήτησης θα επιδεικνύει.  

Το σημαντικό και καίριο εγχείρημα της οικογένειας, ο απαιτητικός και δύσκολος ρόλος του γονέα σε μια κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, μεταβάλλεται και προοδεύει ωθεί τους γονείς ή μελλοντικούς γονείς σε μια διαρκή αναζήτηση και προσωπική αυτοβελτίωση ως γονείς, ως σύντροφοι, ως ξεχωριστά και συλλογικά μέλη της οικογένειας με μοναδικό στόχο την ουσιαστικότερη, αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία της οικογενειακής εστίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Στα τηλέφωνα: 2810242121 και 6974301011

Στο email μας: [email protected]

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή την ομάδα μας στο facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News