Ηράκλειο

Αδέσποτα του κατασπάραξαν τα πρόβατα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα

Τρέχει για να προλάβει να σώσει τα ζώα του ο κτηνοτρόφος από τις Αρχάνες

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του σήμερα το μεσημέρι ο κτηνοτρόφος Νίκος Περισσάκης ο οποίος ένα μήνα μετά το περιστατικό με τα πρόβατά του τα οποία φαγώθηκαν από αδέσποτα σκυλιά, παρακολούθησε το ίδιο σκηνικό σε επανάληψη.

Για άλλη μία φορά, ο κ. Περισσάκης χάνει τον ύπνο του, καθώς ασχολείται με την κτηνοτροφία και το να χάνει πρόβατα, είναι μία μεγάλη απώλεια για εκείνον.

Αυτό που αντίκρυσε το μεσημέρι, λοιπόν, ήταν πληγή για τον ίδιο: 8 από τα πρόβατα που εκτρέφει ήταν νεκρά αφού αδέσποτα σκυλιά για άλλη μία φορά μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του, έριξαν τον τοίχο και κατασπάραξαν τα ζώα του.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος στο neakriti.gr, «τα σκυλιά είχαν αρπάξει τα πρόβατα και μάλιστα πολλά από αυτά τα έψαχνα μέσα στις Αρχάνες».

Αγανακτισμένος ο κ. Περισσάκης τονίζει πως την Πέμπτη θα ενημερώσει το Αγρονομείο και την Κτηνιατρική Υπηρεσία προκειμένου να πάρει γνωμάτευση για την καταστροφή που υπέστη εξαιτίας των πεινασμένων σκυλιών.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από ένα μήνα, ο κ. Περισσάκης είχε έρθει αντιμέτωπος με μία εξίσου μεγάλη καταστροφή για το κοπάδι του. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος τότε στο neakriti.gr, αδέσποτα σκυλιά μπήκαν μέσα στο μαντρί και κατασπάραξαν περίπου 11 πρόβατα: κάποια από αυτά ήταν άνω του έτους και άλλα κάτω του έτους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια