Κατολίσθηση σε γειτονιά της Αλικαρνασσού - Δέντρο κρέμεται από μια «κλωστή»

Ηράκλειο
Κατολίσθηση σε γειτονιά της Αλικαρνασσού - Δέντρο κρέμεται από μια «κλωστή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την μεγάλη κατολίσθηση στον Κατσαμπά, σειρά είχε η Αλικαρνασσός

Κραυγή αγωνίας εκφράζει κάτοικος της οδού Λύξου στην Αλικαρνασσό καθώς πρόκειται για άλλη μία περιοχή της Κρήτης που σημειώθηκε κατολίσθηση.

Όπως καταγγέλλει η κάτοικος, την Κυριακή και μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, πολλά χώματα από το συγκεκριμένο σημείο έπεσαν στο δρόμο, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε όσους περνούσαν από εκεί αλλά και σε όσους μένουν.

Σύμφωνα με την ίδια, οι αρμόδιοι εκείνη τη μέρα απομάκρυναν τα χώματα όμως «ασχολήθηκαν μόνο με το μεγαλύτερο όγκο και ενώ δίπλα από το στύλο είχε ξεκινήσει και από εκεί να πέφτει ένα κομμάτι».

Οι φωτογραφίες που στέλνει η καταγγέλλουσα είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τι συμβαίνει στην περιοχή. Όπως τονίζει, την επόμενη μέρα έπεσαν περισσότερα χώματα στη μέση του δρόμου. Αν και διανύουμε την τρίτη μέρα από τότε που σημειώθηκε η πρώτη κατολίσθηση, οι κάτοικοι στην Αλικαρνασσό περιμένουν τους αρμόδιους να καθαρίσουν το δρόμο και να μεριμνήσουν για την κατάσταση στην οδό Λύξου.

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που στέλνει στο neakriti.gr η καταγγέλλουσα, το δέντρο είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News