H ευχαριστήρια επιστολή του νέου Αστυνομικού Υποδιευθυντή Νικόλαου Χρυσάκη

Ηράκλειο
H ευχαριστήρια επιστολή του νέου Αστυνομικού Υποδιευθυντή Νικόλαου Χρυσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιους απευθύνει μεγάλο «ευχαριστώ»

Ο Νικόλαος Χρυσάκης ανέλαβε τα καθήκοντα του νέου Αστυνομικού Υποδιευθυντή στο Ηράκλειο.

Με μία εκτενή επιστολή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους φορείς, τις Αρχές και τους πολίτες του Λασιθίου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρυσάκης υπηρέτησε επί 22 έτη στο νομό της ανατολικής Κρήτης

Δείτε την επιστολή

Προς τους φορείς, τις αρχές και τους πολίτες του Νομού Λασιθίου.

Κατά τις τελευταίες ετήσιες τακτικές κρίσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Πολιτεία με τίμησε με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και με τοποθέτησε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ως Υποδιευθυντή.

Η επί είκοσι δύο χρόνια παραμονή μου στο Νομό Λασιθίου αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αποχωρώντας θα άφηνα πίσω μου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ένα δυσεξήγητο συναισθηματικό δέσιμο με την όμορφη αυτή περιοχή που κι εμένα τον ίδιο με ξένισε. Η «πόλη μου», «ο Νομός μου» όπως συχνά ανέφερα, εννοώντας την ευθύνη που ήμουν επιφορτισμένος για την πόλη του Αγίου Νικολάου και γενικότερα του Νομού Λασιθίου, τελικά απέκτησε πραγματικό νόημα και δεν ήταν απλά πλέον «τρόπος του λέγειν».

Είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους, εργατικούς, φιλόξενους με κουλτούρα, με διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο και γενικά με ανησυχίες, που αλλού δεν είναι αυτονόητες. Ανθρώπους που μου χάρισαν την φιλία και την εμπιστοσύνη τους και που μαζί τους πέρασα υπέροχες στιγμές και ευχάριστες αναμνήσεις που θα με συνοδεύουν πάντα.

Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, προσπάθησα με τη βοήθεια του Θεού να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, στις προσδοκίες της κοινωνίας και των προϊσταμένων μου για την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών και ιδίως την εμπέδωση της οδικής ασφάλειας στον όμορφο αυτό τόπο, έχοντας πάντα στο πλευρό μου τους άξιους συναδέλφους μου και τους φιλήσυχους πολίτες του Νομού Λασιθίου.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συναδέλφους μου, με ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης, για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία τους και για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, στις δύσκολες υπηρεσιακές στιγμές.

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα - πρώτα όλους τους πολίτες του Νομού Λασιθίου, τον ευσεβή Κλήρο, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους Δικαστικούς - Εισαγγελικούς Λειτουργούς, τους ένστολους συναδέλφους των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, τους συνταξιούχους συναδέλφους με τους οποίους διαχρονικά συνεργάστηκα, όλους τους Φορείς, τις κοινωνικές δομές και συλλόγους, τα Μ.Μ.Ε., τον τοπικό Τύπο, τους δημοσιογράφους, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την εμπιστοσύνη τους.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Εύχομαι σε όλους, πάνω απ’ όλα υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και επιτυχία σε κάθε επίπεδο δραστηριοποίησης. Διαβεβαιώνω ότι, από την νέα μου θέση θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στη διάθεσή σας και να είμαι παρών σε κάθε κάλεσμά σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News