Γεροπόταμος: Δριμύ κατηγορώ της οικογένειας για το «Στόμα του Χάρου»

Ηράκλειο
Γεροπόταμος: Δριμύ κατηγορώ της οικογένειας για το «Στόμα του Χάρου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική ανακοίνωση της οικογένειας για τις 4 ψυχές που χάθηκαν

Δεκάδες είναι τα αναπάντητα «γιατί» για τις δύο οικογένειες που ξεκληρίστηκαν στα νερά του Γεροποτάμου. Μετά το χαμό του άτυχου ζευγαριού, της μητέρας και της αδερφής, η οικογένεια των θυμάτων ζητάει επιτακτικά απαντήσεις για τις ευθύνες της τραγωδίας. Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Δήμος Φαιστού ενδεχομένως να έπρεπε να κλείσει το φονικό πέρασμα και χαρακτηρίζει το σημείο «το Στόμα του Χάρου».

Πάντως για τις συνθήκες της τραγωδίας διενεργείται έρευνα από την αστυνομία όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με εντολή Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ….. Σε όλους όσους μοιράστηκαν την αγωνία μας και προσπάθησαν μαζί μας για τον εντοπισμό των ανθρώπων μας! Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, τα παιδιά της ΕΜΑΚ, τους Δύτες οι οποίοι ρίσκαραν μέχρι και την ζωή τους, την Ομάδα Διάσωσης, τον Ερυθρό Σταυρό, τους Εθελοντές, τους ντόπιους ανθρώπους της περιοχής που βοήθησαν προσωπικά και ειδικά τα παιδιά που διέθεσαν χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και τα εκσκαφτικα και γερανοφορα οχήματα τους για να ενταθούν οι έρευνες…. Σας Ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας !!!

Ένα πικρό παράπονο…. Ποιος φταίει για την τραγωδία ;;;;; Μήπως δεν φταίει κανείς ;;;;; Μήπως φταίνε τα παιδιά που πήγανε στον γάμο δύο δικών τους ανθρώπων για να μοιραστούν την χαρά τους ;;;;; Μήπως φταίει η Βροχή που έπεφτε ασταμάτητα εκείνο το μοιραίο βράδυ ;;;;; Μήπως φταίει ο ποταμός ;;;;; Μα ο “Γεροπόταμος” είναι εκεί χιλιάδες χρόνια και από την εποχή του Μίνωα, της Φαιστού και της Γόρτυνας προσφέρει ευεργετικά και απλόχερα τα ζωτικής σημασίας αγαθά του στην περιοχή !!!!!…..

Μήπως οι Τοπικές Αρχές έπρεπε να έχουν αποκλείσει εκείνο το βράδυ τον συγκεκριμένο δρόμο λόγω της βροχής και του κινδύνου που υπήρχε έστω με μια απλή ταινία σήμανσης ;;;;; Μήπως ο Δήμος όλα αυτά τα χρόνια αφού υπήρξαν και παρόμοια περιστατικά έπρεπε να είχε μεριμνήσει για να φτιαχτεί μια γέφυρα στο σημείο ή να απαγορευτεί το πέρασμα κατά τον χειμώνα ;;;;; Εγκληματικές Παραβλέψεις κατά την γνώμη μας !!!!! Εκείνο το σημείο δεν είναι “Κίνδυνος-Θάνατος” είναι κυριολεκτικά “Το Στόμα του Χάρου”!!!!! Ας αναρωτηθούν οι Αρμόδιες Αρχές τι έφταιξε μπας και γίνει κάτι επιτέλους και σταματήσει το κακό !!!!! Δυστυχώς τέσσερις δικοί μας άνθρωποι χάθηκαν τόσο άδικα !!!!! Ας δώσει ο Θεός να είναι οι τελευταίοι !!!!!…..

Η οικογένεια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News