Ηράκλειο

Η Google εκπαιδεύει δωρεάν φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης

Για τη σύνταξη του βιογραφικού τους

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού για φοιτητές πραγματοποιείται από την Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Κρήτης.

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω στη δημιουργία βιογραφικού και LinkedIn προφίλ καθώς και στην προετοιμασία για συνέντευξη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online»

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο των ανοιχτών συναντήσεων για τη σταδιοδρομία, “Career Meetings”, που διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κρήτης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 13.00-16.30 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Κρήτης και απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να φτιάξουν το “personal brand” τους. Πιο συγκεκριμένα, στο σεμινάριο θα δούμε:

- Τι σημαίνει “personal brand”;

- Πως το χτίζω και πως θα με βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζω τον εαυτό μου σε συνεντεύξεις;

- Ποια είναι τα βασικά στοιχεία ενός ολοκληρωμένου βιογραφικού;

- Πως να φτιάξω και να διαχειριστώ το linkedin προφίλ μου;

- Πως να δημιουργήσω το online portfolio ή blog/website μου;

* Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης ηλεκτρονικά.

Για την εγγραφή τους, οι σπουδαστές μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ενότητα  (g.co/greektourism) που έχει δημιουργηθεί από την Google στη διαδικτυακή πλατφόρμα της πρωτοβουλίας ‘Grow Greek Tourism Online’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, όλοι όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσα από την ίδια ενότητα, ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (g.co/greektourism/certification)  ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google, του IAB Europe και του The Open University.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια