Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ο Ν. Σπυριδάκης - Συμμετείχε στην απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Ηράκλειο
Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ο Ν. Σπυριδάκης - Συμμετείχε στην απελευθέρωση Λεμπιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο αξιωματικός που αναλαμβάνει το τιμόνι της Διεύθυνσης

Ο Νίκος Σπυριδάκης, ένας πολύπειρος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που έχει διαχρονικά υπηρετήσει στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου.

Μεθοδικός, αποτελεσματικός, ανένδοτος μπροστά σε κάθε μετριότητα και συμβιβασμό, πάντα ταγμένος στο καθήκον, έχει διατελέσει επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων της τοπικής αστυνομίας. Από την πάλαι ποτέ ΕΙΔΑΣΥΔΕ, έως την ίδρυση και λειτουργία της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, η οποία πλέον αποτελεί αυτόνομο τμήμα.

Oι ριψοκίνδυνες αποστολές

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του ξέρουν πως έχει δώσει μάχες σαν «απλός στρατιώτης», με θάρρος και τόλμη μπαίνοντας πάντα μπροστά σε όλες τις ριψοκίνδυνες αποστολές των τελευταίων ετών. Από τον εντοπισμό του Βαγγέλη Σελιανάκη, του πλέον διαβόητου Έλληνα φυγά, μέχρι την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η τοποθέτηση του στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου ανοίγει ουσιαστικά μια νέα σελίδα για την τοπική αστυνομία. Οι πρώτες του κουβέντες διαπνέονται από τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης που τον διακρίνει και έχει γνώμονα τη σωστή λειτουργία της αστυνομίας και κάθε αστυνομικού ξεχωριστά, προς όφελος των πολιτών, χωρίς ημίμετρα και συμβιβασμούς.  

Γενικός Περιφερειακός Νοτίου Αιγαίου ο Κανακουσάκης

Παράλληλα ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Σήφης Κανακουσάκης αναλαμβάνει Γενικός Περιφερειακός Νοτίου Αιγαίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News