Ηράκλειο

Ο Γιώργος Κουβίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μαλεβίζι

Ο Γιώργος Κουβίδης κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέοι δρόμοι» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Πρόκειται για τον Γιώργο Κουβίδη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Κουβίδης είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τυλίσου, παντρεμένος με την Αθηνά Κουτάντου και έχουν ένα μικρό κοριτσάκι.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, με αξιόλογα αποτελέσματα, είναι άριστος γνώστης των θεμάτων του τόπου και έχει τη διάθεση αλλά και τη δυνατότητα, να συνεισφέρει και να συμβάλει ενεργά, προσφέροντας στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος συνεργάτης και συμπολίτης μας, ο Γιώργος Κουβίδης, ενώνει τις δυνάμεις του με τη δημοτική μας παράταξή, «Νέοι Δρόμοι».

Ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τις ικανότητές του και έχει συμβάλει ενεργά στην δουλειά που έχει γίνει στο Μαλεβίζι. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη την υλοποίηση του προγράμματός μας για την ανάδειξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας. Πάντοτε με τον αμέριστο σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Γιώργο Κουβίδη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια