Κλείδωσε για το… Καστέλι, την Πέμπτη πέφτουν οι υπογραφές

Ηράκλειο
Κλείδωσε για το… Καστέλι, την Πέμπτη πέφτουν οι υπογραφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείδωσε λοιπόν για... Καστέλι, με παρουσία για πρώτη φορά των Ινδών!

Μεθαύριο Πέμπτη,  στις 12 το μεσημέρι, θα “πέσουν” στο Δημαρχείο Καστελίου οι υπογραφές της σύμβασης παραχώρησης για το έργο κατασκευής του νέου αεροδρομίου από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζης και εκπροσώπους της ελληνο-ινδικής κοινοπραξίας, που είναι ο ανάδοχος παραχωρησιούχος...

Από πλευράς παραχωρησιούχου θα υπογράψουν εκ μέρους της ΤΕΡΝΑ ο πρόεδρος Μιχάλης Γουρζής, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ινδικού κολοσσού GMR, και εδώ ασφαλώς είναι η μεγάλη είδηση, αφού θα έχουμε για πρώτη φορά άφιξη Ινδών στο Καστέλι. Επίσης, θα υπογράψει και εκπρόσωπος της νέας εταιρείας “Ariadne Airport Group”.

Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει τα εξής:

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η τελετή υπογραφής της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου, εκπροσωπούμενου από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, και της εταιρείας παραχώρησης “Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης Α.Ε.”, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστελίου, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας».

Ο υπουργός Υποδομών απευθύνει δημοσίως πρόσκληση σε φορείς και ΜΜΕ για να παραστούν στην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του έργου “Μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του νέου διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και μελέτη, κατασκευή και χρηματοδότηση των οδικών συνδέσεων αυτού”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News