Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο νεαρός μετά το τροχαίο στην Παραλιακή

Ηράκλειο
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο νεαρός μετά το τροχαίο στην Παραλιακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τη δεύτερη τραυματία

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα επί της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από σύγκρουση δίκυκλου και αυτοκινήτου, λίγα μέτρα πριν το Παγκρήτιο Στάδιο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία και μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε και γιατρός, καθότι, οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Αφότου ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικό έλεγχος από το ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ στους δύο τραυματίες, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά και εισαγωγή του ενός εκ των δύο τραυματιών, και ειδικότερα του νεαρού άνδρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το παραπάνω ανέφερε, μιλώντας στο neakriti.gr, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Ιωάννης Φανουργιάκης, ο οποίος προσέθεσε, μεταξύ άλλων, πως «η δεύτερη τραυματίας αναμένεται να υποβληθεί σε περεταίρω ιατρικές εξετάσεις». Έτσι, περισσότερα δεδομένα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της νεαρής, θα υπάρξουν αφότου πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος ιατρικός έλεγχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News