Από θαύμα σώθηκε τριμελής οικογένεια - Μεγάλη κατολίσθηση στην Εμμανουήλ Ξάνθου

Ηράκλειο
Από θαύμα σώθηκε τριμελής οικογένεια - Μεγάλη κατολίσθηση στην Εμμανουήλ Ξάνθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατολίσθηση έχει κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας

Τον τρόμο έζησε μία τριμελής οικογένεια νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς περνούσε από την οδό Εμμανουήλ Ξάνθου στην περιοχή του Κατσαμπά.

Άλλη μία κατολίσθηση που σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης και αυτή τη φορά παραλίγο να έχουμε σοβαρά ατυχήματα, καθώς από τον συγκεκριμένο δρόμο περνούν καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα αλλά και πολλά παιδιά.

Η καταγγελία μάς έρχεται από διερχόμενο οδηγό ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο με την οικογένεια του, μέσα στο όχημα και ένα μικρό παιδί.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr «εάν περνούσαμε δευτερόλεπτα μετά, θα είχαμε καταπλακωθεί». Και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες οι οποίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της καταστροφής. Τεράστιος βράχος και χώματα βρίσκονται στο δρόμο έχοντας κλείσει, μάλιστα, το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί πάντως, πως στην οδό Εμμανουήλ Ξάνθου βρίσκονται και σχολεία: το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κατσαμπά, αλλά παρακάτω και ένα νηπιαγωγείο. Μπορεί λοιπόν να αναλογιστεί κανείς πόσο μοιραία θα ήταν η κατάσταση αν η κατολίσθηση σημειωνόταν την ώρα που σχολούσαν μαθητές. Η παρέμβαση της Πολιτείας πρέπει να είναι άμεση για να προληφθούν τα χειρότερα.

Φωτογραφίες: Στέλιος Χανιωτάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News