Ηράκλειο

Η «Φροντίδα στο Σπίτι», ξαναδίνει χαμόγελο σε άτομα που έχουν ανάγκη

Οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων, τελείως δωρεάν, χωρίς να χρεωθούν τίποτα, μπορούν να δικαιωθούν παροχή υπηρεσιών που αφορούν νοσηλεία στο σπίτι, από όλες τις ειδικότητες

Η «Φροντίδα στο σπίτι» (ΚΟΙΝΣΕΠ) ενημερώνει ότι είναι μια κοινωνική συνεταιριστική υπηρεσία, που ασχολείται με την φροντίδα ηλικιωμένων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία.

Είναι μια επιχείρηση δηλαδή που σκοπός της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ανθρώπους, οι οποίοι αναζητούν ανακούφιση και ξεκούραση από την καθημερινότητα.

Ενώνουμε τον επαγγελματισμό μας με τη διάθεσή μας για προσφορά, για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στους ίδιους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, προσφέροντας μια αξιοπρεπή διαβίωση στο δικό τους οικείο περιβάλλον.

Οι συνταξιούχοι λοιπόν όλων των ταμείων, τελείως δωρεάν, χωρίς να χρεωθούν τίποτα, μπορούν να δικαιωθούν παροχή υπηρεσιών που αφορούν νοσηλεία στο σπίτι, από όλες τις ειδικότητες [νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, οικογενειακούς βοηθούς].

 

Προϋπόθεση 67% αναπηρία

Οι δομές μας δραστηριοποιούνται σε όλο τον Νομό Ηρακλείου.

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν όλοι, διότι το δωρεάν πρόγραμμα αρκεί να το μάθει ο κόσμος και να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση όλων να ενημερώσουμε, να βοηθήσουμε στα έγγραφα και να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες.

Η επικοινωνία μας γίνεται με δική τους ειδοποίηση, είτε τηλεφωνικά (2810301083, 6932740837) είτε ερχόμενοι στα γραφεία της εταιρίας μας ΚΟΙΝΣΕΠ «Φροντίδα στο Σπίτι» (Ηροδότου 110 Νέα Αλικαρνασσός).

Μπορούμε να τους επισκεφτούμε στο χώρο τους μαζί με άτομα από το προσωπικό μας για πληρέστερη γνωριμία και ανάλυση των υπηρεσιών μας. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα.

                                                             

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια