«Ήσουν άγγελος κι έτσι έγινες»: Συγκινεί φίλη της 20χρονης που ανασύρθηκε νεκρή στο Γεροπόταμο

Ηράκλειο
«Ήσουν άγγελος κι έτσι έγινες»: Συγκινεί φίλη της 20χρονης που ανασύρθηκε νεκρή στο Γεροπόταμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικός επίλογος: Ανασύρθηκαν νεκροί και οι 4 επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στο Γεροπόταμο

Για ένα γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι κάνει λόγο φίλη της Μαριλένας Τζαγκαράκη, της 20χρονης που «έφυγε» με έναν από τους πλέον τραγικούς τρόπους, βλέποντας τη μητέρα και την αδερφή της να πνίγονται στα νερά του Γεροποτάμου.

Μετά από, σχεδόν, 36 ώρες αγωνιώδους αναζήτησης από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ, από τις αστυνομικές αρχές, αλλά και από πλήθος εθελοντών, οι 4 επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου, ανασύρθηκαν νεκροί.

Πρόκειται για τον 29χρονο, Κωνσταντίνο Γιαννακάκη και την 30χρονη σύζυγό, Ροδούλα Τσαγκαράκη, της μητέρα της, την 57χρονη Μαρία Χατζηπάνου, καθώς και τη μικρότερη κόρη της τελευταίας, τη μόλις 20 ετών Μαριλένα Τσαγκαράκη.

Τώρα, φίλοι και φίλες της Μαριλένας την αποχαιρετούν διαδικτυακά, μιλώντας για ένα «γλυκό κοριτσάκι», για έναν «άγγελο».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook, φίλη της 20χρονης, «Δεν έχω λόγια να πω… Γλυκό μου κοριτσάκι, ήσουν ένας άγγελος και έτσι έγινες. Πάντα ήθελες τις selfie, πάντα με χαμόγελο, δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Καλό σας ταξίδι!».

Ενώ, άκρως συγκινητικά είναι και τα μηνύματα για τη Ροδούλα και τον Κωνσταντίνο…

Υπενθυμίζεται πως το νεαρό ζευγάρι, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της συζύγου, το βράδυ του Σαββάτου, επέστρεφε, με αυτοκίνητο, από γαμήλιο γλέντι που είχε πραγματοποιηθεί στο Πετροκεφάλι. Κατά τη διέλευσή τους πλησίον του Γεροποτάμου, το όχημά τους παρασύρθηκε από χείμαρρο…

Από τη στιγμή που Αρχές δέχτηκαν έκκληση για βοήθεια από την 30χρονη Ροδούλα, οι έρευνες ήταν συνεχείς και αγωνιώδεις. 35, περίπου, ώρες αργότερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και λίγο μετά, οι σοροί των 4 επιβαινόντων.

Ακόμη πιο δραματική πτυχή του περιστατικού αποτελεί το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος και η Ροδούλα είχαν μόλις γίνει γονείς, αφού πριν από 6 μήνες κράτησαν στα χέρια τους την κόρη τους, ένα παιδί που δε θα γνωρίσει ποτέ τους γονείς του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News