Κατέρρευσε κτίριο στο Ηράκλειο - Κρέμεται από μια «κλωστή»

Ηράκλειο
Κατέρρευσε κτίριο στο Ηράκλειο - Κρέμεται από μια «κλωστή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κίνδυνος για τους πολίτες

Τρόμος σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, καθώς ένα κτίριο κατέρρευσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μία μονοκατοικία από την οποία έπεσαν αρκετά κομμάτια της πρόσοψής της. Βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Καλογήρου στο κέντρο της πόλης και πιθανότατα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αλλά και της παλαιότητας του κτιρίου, αυτό κατέρρευσε. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 άντρες της ΕΜΑΚ προκειμένου να ελέγξουν αν υπήρχε κάποιο άτομο στο σημείο της κατάρρευσης. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Κρήτης, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η Υπηρεσία επιστράτευσε και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο προκειμένου να είναι καθ' όλα σίγουροι πως κάτω από τα συντρίμμια δεν είχε εγκλωβιστεί κάποιο άτομο.

Η αστυνομία έκλεισε με κορδέλες το δρόμο υπό το φόβο της πλήρους κατάρρευσης της μονοκατοικίας και για να μην κινδυνεύσει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να περάσει από το σημείο. Μέσα στο κτίριο δεν έμενε κάποιος άνθρωπος, ωστόσο για την κατάρρευση ενημερώθηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που είπε πως θα μεριμνήσει προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στο σημείο, εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρέθηκε η Αστυνομία αλλά και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου που μάζεψε κάποια από  τα χαλάσματα που είχαν πέσει στο δρόμο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News