Ηράκλειο

Έκλεισαν δρόμοι στο Ηράκλειο - Μόνο με… γόνδολα περνούν κάτω από το γεφυράκι

Διακοπή της κυκλοφορίας προκάλεσαν οι κατολισθήσεις και οι πλημμυρισμένοι δρόμοι

Πολλά είναι τα προβλήματα σε ολόκληρο το νησί από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη.

Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο αρκετών δρόμων στην Κρήτη, ενώ στον Πλατανιά Χανίων κατέρρευσε γέφυρα.

Προβλήματα έχουν σημειωθεί από το πρωί και στο Ηράκλειο, όπου σε… λίμνη έχει μετατραπεί το σημείο του δρόμου ακριβώς κάτω από τη γέφυρα του Κατσαμπά.

Όπως αποδεικνύει και η σχετική φωτογραφία, η διέλευση των οχημάτων από το σημείο ήταν πολύ επικίνδυνη. Για το λόγο αυτό, οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να τοποθετήσουν κώνους με αποτέλεσμα ο δρόμος από το γεφυράκι του Κατσαμπά προς την εθνική να είναι πλέον απροσπέλαστος για τα οχήματα λόγω της μεγάλης πλημμύρας από τα νερά της ισχυρής βροχής.

Διεκόπη η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους του Ηρακλείου

Νωρίτερα, στο δρόμο στην περιοχή των Σπηλίων, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε την κατάρρευση σημείου του λόφου, με αποτέλεσμα, πέτρες, χώματα και κλαδιά να βρεθούν στο οδόστρωμα, καθιστώντας δύσκολη έως και επικίνδυνη τη διέλευση των οχημάτων από το σημείο.

Το ίδιο πρόβλημα σημειώθηκε και στην περιοχή του Καρτερού και ειδικότερα στο δρόμο προς Πρασσά, ωστόσο, η δράση των αρμοδίων φορέων ήταν άμεση και οι δρόμοι, τόσο στον Καρτερό, όσο και στα Σπήλια έχουν καθαριστεί.

Παράλληλα, οι Αρχές διέκοψαν την κυκλοφορία και στην Επισκοπή, στο ύψος της Ελιάς, εξαιτίας κατολισθήσεων.

Η κυκλοφορία διεκόπη και στην Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα στην οδό Δερβενακίων, λόγω υδάτων.

Πάντως, έκκληση στους Κρητικούς κάνουν οι αρμόδιοι φορείς, προκειμένου να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια