Χωρίς ρεύμα περιοχές στο Ηράκλειο λόγω κακοκαιρίας

Ηράκλειο
Χωρίς ρεύμα περιοχές στο Ηράκλειο λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 10 το πρωί χωρίς ρεύμα και θέρμανση στη Βιομηχανική Περιοχή

Μια ολόκληρη γειτονιά ταλαιπωρείται λόγω της κακοκαιρίας, καθώς τις τελευταίες ώρες πολλά σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει καν θέρμανση αφού τα νοικοκυριά δεν έχουν ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, από τις 10 το πρωί όταν έπεσαν δύο κεραυνοί, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Η κάτοικος επικοινώνησε με το neakriti.gr στη 13:30, με δεκάδες σπίτια να μην έχουν ρεύμα.

«Προφανώς υπάρχει μία βλάβη αλλά θέλουμε να ξέρουμε πότε θα έρθει το ρεύμα. Η μπαταρία των κινητών μας σιγά σιγά τελειώνει. Τι θα κάνουμε μετά αν δεν έχουμε ρεύμα; Και φυσικά δεν μπορούμε να έχουμε θέρμανση» μας λέει αγανακτισμένη η κάτοικος.

Με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και μία τόσο σφοδρή κακοκαιρία, είναι προφανές ότι είναι δύσκολο για τους πολίτες να μην μπορούν να ζεσταθούν και γι’ αυτό το λόγο, το πρόβλημα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.   

Χωρίς ρεύμα και στα Σπήλια

Πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση έχουν όμως και τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Σπηλίων.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, από τις 11 το πρωί περίπου, οπότε και έπεσε ένας δυνατόν κεραυνός, τα νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα και κατ' επέκατση ούτε θέρμανση την ώρα που το κρύο είναι τσουχτερό.

Όπως αναφρέρει ο ίδιος, η ΔΕΗ έχει ενημερωθεί και όλοι οι κπάτοικοι περιμένουν να γίνει άμεσα κάτι προκειμένου να μην αν;αγκαστούν να είναι στην παγωνιά για πολλές ώρες ακόμα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News