Διευκρινήσεις περί κτηματογράφησης από τον Χρήστο Ντάλα

Ηράκλειο
Διευκρινήσεις περί κτηματογράφησης από τον Χρήστο Ντάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπεύθυνος της κτηματογράφησης για την Κρήτη από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο, μέσα από τη συχνότητα του 98.4 δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα πολιτών για την κτηματογράφηση που βρίσκεται σε εξέλιξη σε πέντε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και στο σύνολο των περιοχών του Λασιθίου.

Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων λήγει στις 10 Απριλίου για τους κατοίκους εσωτερικού, ενώ οι κάτοικοι εξωτερικού έχουν τρείς επιπλέον μήνες προθεσμία.

Ο κος Ντάλας είπε επίσης ότι άμεσα θα ανοίξουν και γραφεία στο Γαλάτσι Αττικής για τους κρητικούς που διαμένουν εκτός νησιού.

Αναφορικά με την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων ανέφερε ότι τα όποια προβλήματα έχουν ήδη ξεπεραστεί και η πλατφόρμα λειτουργεί ομαλά.

Συνεχίζονται παράλληλα και οι ενημερωτικές εκδηλώσεις από Δήμους και φορείς για την ενημέρωση των πολιτών.

Σήμερα το απόγευμα η ενημερωτική ημερίδα για την κτηματογράφηση στο παλιό Δημαρχείο στις Αρχάνες.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου διοργανώνει στην αίθουσα «Νίκος Σακλαμπάνης», οδός Θεοτοκοπούλου αρ. 28 - 1ος όροφος, εκδήλωση με θέμα : 

" Η Κτηματογράφηση στους Δήμους Αρχανών- Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μινώα Πεδιάδος και Φαιστού".

Η Δικηγόρος Υπεύθυνη του Νομικού Τμήματος του Γραφείου Κτηματογράφησης Ηρακλείου Μαρία Μαρκετάκη με απλά πρακτικά παραδείγματα θα δώσει οδηγίες αναφορικά με τη συμπλήρωση των δηλώσεων.

Η Δικηγόρος Βάγια Λιάκου, θα μιλήσει για τα νομικά ζητήματα της Κτηματογράφησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News